Tattooshop Nijmegen

Het Inktlokaal

Een tattoo is meer dan inkt. Het is kunst, identiteit, expressie. Vanuit die gedachte werken we bij het Inktlokaal, dé tattooshops in Nijmegen. Voordat we met onze naald aan jouw unieke tattoo beginnen, tekenen we je droom uit. Heb je zelf al een design? Dan zetten wij jouw idee om in een weergaloos resultaat.

Weet je nog niet precies wat je wilt? Maak hier een afspraak  Dan helpen wij je droom om te zetten in een ontwerp. Een ding staat vast: bij ons vind je de tattoo die jou op het lijf geschreven is. 

 

De tofste tattooshops in Nijmegen
Je klopt bij ons aan voor onze skills, maar je blijft hangen voor de sfeer. Wij geloven heilig in de kracht van persoonlijk contact en gastvrijheid. We zitten niet voor niets op de meest inspirerende plek voor een tattooshops in Nijmegen: 
de Vasim. Dit kloppend hart van de stad is een broedplaats voor cultuur en creativiteit. Dat gevoel herken je zodra je bij ons binnenstapt. Van de versgemalen koffie tot de passie die onze artiesten hebben voor hun vak. Alles draait uiteindelijk om tattoos.
Ontdek de Tattoo Wall ->

 

Passie voor het vak
Onze artiesten ademen inkt. Ze toveren al jaren de meest indrukwekkende designs uit hun vingers. Daarnaast helpen we lerende tatoeëerders in hun ontwikkeling. Ons vak is prachtig, dus we delen graag onze kennis met nieuwe artiesten. Zo delen we ook zo veel mogelijk kennis met jou. Heb je bij ons een tattoo laten zetten? Dan leggen we je precies uit hoe je die verzorgt en het meeste uit je unieke tattoo 
haalt.
Leer ons kennen ->

Let's connect

Afspraken maken kan d.m.v. onderstaand formulier. Geef een zo duidelijk mogelijke beschrijving van hetgeen je getatoeëerd wilt hebben. Denk hierbij aan afmeting, stijl en lichaamsdeel.

info@hetInktlokaal.nl

06 29085988

Winselingseweg 69 6541 AH Nijmegen

MAAK EEN AFSPRAAK

    Referentiemateriaall

    Sign up for our newsletter and get the latest updates, news and product offers by email