Tattooshop Nijmegen

Over ons

Inking is life
Er is niets persoonlijker dan een tattoo. Inkt heeft impact. Met tekst of beeld laat je zien wie je écht bent. Daarom ben je op zoek naar een tattooshop die begrijpt waar het om draait. Heb je een eigen ontwerp, of ben je op zoek naar die professional die jouw droom in inkt kan vastleggen? Het Inktlokaal is dé tattooshop in Nijmegen. Een creatieve thuishaven voor artiesten met een naald. Klasse tattoos met oogverblindende lijnen en stijlvolle designs. Loop binnen voor heerlijke koffie en een gesprek. Zo vinden we de tattoo waar je naar op zoek was. Jouw idee, ons vak.


Zo werken we
Bij ons geen verrassingen. Een tattoo is persoonlijk, dus ons contact ook. Onze tattooshop in Nijmegen is de plek waar we ons vak uitoefenen, maar ons werk begint al eerder. Vanaf het moment dat je contact opneemt denken we mee, geven we advies en helpen we je met alle vragen die je hebt over tattoos.


Waarom je bij ons moet zijn!

 – Persoonlijk
We babbelen graag met je. Dat krijg je er gratis bij.

 – 20 jaar ervaring
We hebben al veel tattoos gezet. Dat zie je aan het resultaat.

Before & After Care
Alles over het zetten en verzorgen van je tattoo. We got you

– Certificeringen 

De papieren hebben we op zak. We leveren erkende kwaliteit.

Let's connect

Afspraken maken kan d.m.v. onderstaand formulier. Geef een zo duidelijk mogelijke beschrijving van hetgeen je getatoeëerd wilt hebben. Denk hierbij aan afmeting, stijl en lichaamsdeel.

info@hetInktlokaal.nl

1 (123) 456-7890

Winselingseweg, 6541 AH Nijmegen

MAAK EEN AFSPRAAK

    Referentiemateriaall

    Sign up for our newsletter and get the latest updates, news and product offers by email