Artists

Artists

Meet our team

amazin team

Een tattoo is de creatieve uitdrukking van een artiest. Onze tatoeëerders hebben verschillende stijlen, maar delen een passie voor inkt. Leer ons kennen, we bijten niet. 

Milo
Het begon allemaal met een tekening. Inmiddels zijn tattoos een fundamenteel onderdeel van Milo’s leven en runt hij een tattooshop in Nijmegen. De Maria op zijn arm is een ode aan zijn moeder en de beschermheilige van Servië. Daar liggen zijn roots, en daar leerde hij het vak. Hij is gespecialiseerd in Animal, Black & White en Minimal tattoos. Daarnaast heeft hij een indrukwekkend portfolio opgebouwd: een bak ervaring dus. Het Intklokaal is zijn creatieve vrijplaats. De plek waar hij unieke designs omtovert tot prachtige tattoos
Ontdek het werk van Milo

.

a

Irena
Een artieste met technische bagage. Al meer dan 10 jaar zet ze tattoos in haar eigen, unieke stijl. Haar beste werk zijn trash polka tattoos. Ze heeft veel ervaring met dotwork, new-school en realisme – de perfecte stijlen om haar passie voor design op los te laten.
Bekijk het werk van Irena ->

Ljuba
Zette zijn eerste tattoo al in 1991: de man heeft ervaring. Als professional heeft hij alle stijlen in de vingers. Zijn favoriete projecten? Cover-ups. Die zijn technisch uitdagend, er zijn echt skills voor nodig en het helpt klanten die ergens mee zaten aan een mooie, nieuwe tattoo.
Bekijk het werk van Ljuba -> 

Sign up for our newsletter and get the latest updates, news and product offers by email